Řidičova noční jízda Louny skončila policejním zadržením, podezírají ho ze dvou trestných činů
ilustrační foto
Louny

Louny - V minulých dnech policisté sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání 31letému cizinci. Ten byl v nočních hodinách zastaven a kontrolován lounskou hlídkou v ulici Osvoboditelů.

Dotyčný řídil vozidlo zn. Peugeot Partner i přesto, že měl vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Trestním příkazem ho již v minulosti potrestal soud. Dále mu byla při silniční kontrole provedena dechová zkouška na přítomnost alkoholu. Naměřené hodnoty se pohybovaly přes 2 promile alkoholu.

"Cizinec byl hlídkou na místě zadržen a předán do cely předběžného zadržení. Po vystřízlivění si muž od policistů převzal záznam o sdělení podezření z trestných činů. Za svou opakovanou nerozvážnost by si mohl u soudu vyslechnout, v případě odsouzení, verdikt v podobě odnětí svobody až na dvě léta, peněžitý trest nebo zákaz činnosti," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru