Muž z Podbořan přespával, kde neměl. Teď mu za to hrozí kriminál
ilustrační foto: CC0
Louny

Žatec - Z trestného činu porušování domovní svobody bylo ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření 38letému muži z Podbořan. Ten údajně několik dní přespával v zahradním domku v Žatci.

K jeho překvapení ho v nočních hodinách vzbudil majitel objektu, který ihned zalarmoval policii. "Muži zákona z oddělení hlídkové služby Postoloprty podezřelého na místě zadrželi a předali do rukou kolegům z obvodního oddělení v Žatci k dalším procesním úkonům. Ze spisového materiálu vyplývá, že podezřelý hledal přechodné útočiště, neboť je momentálně bez domova, uvádí mluvčí policistů Kamil Marek. V případě prokázání viny hrozí „nezvanému hostu“ až dvouletý pobyt za mřížemi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru