Policisté zastavili v centru Mostu zdrogovaného řidiče z Loun
Ilustrační foto
Louny

Most - Policisté hlídkové služby v dopoledních hodinách zastavili poblíž mosteckého centra 33letého řidiče ve vozidle tovární značky Volkswagen. Roztěkané a nervózní chování bylo jasným signálem pro uniformované muže, aby motoristu vyzvali k podrobení se testu na přítomnost omamných a psychotropních látek v těle.

Výsledek nedopadl pro muže z Loun vůbec dobře, byl totiž pozitivní na pervitin. Tuto skutečnost potvrdilo i následné toxikologické vyšetření.

Strážci zákona řidiče na místě zadrželi a převezli na policejní služebnu. Tam si ve zkráceném přípravném řízení převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Za řízení vozidla se zakázanou látkou v těle hrozí Louňanovi v případě odsouzení až jeden rok ve vězení.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru