VIDEO: Takto bojují stovky hasičů s velkým požárem u Hřenska. Velký sestřih záběrů
V Národním parku České Švýcarsko bojují hasiči s velkým požárem. Foto: Hasiči Hrob
Louny

Ústecký kraj - U Hřenska pokračuje boj hasičů s rozsáhlým lesním požárem, který v lokalitě zuří od nedělního rána. Přinášíme velký sestřih záběrů, které pořídili hasiči při svém dosavadním snažení zkrotit ohnivý živel.

V Hřensku aktuálně zasahuje 83 jednotek požární ochrany, to je asi 410 hasičů. Na místě také pomáhají čtyři vrtulníky a dvě letadla. V noci byla evakuována obec Mezná a z 90 procent také Hřensko.

Vzhledem k povětrnostním podmínkám lze cítit kouř od požáru v Národním parku České Švýcarsko na desítky kilometrů daleko. Policisté v souvislosti s rozsáhlým požárem v NP České Švýcarsko uzavřeli příjezdové komunikace do Hřenska od Děčína i státní hranice se SRN. Uzavřena je i silnice od Jetřichovic a Janova. Do lokality mohou pouze složky IZS.

https://www.youtube.com/watch?v=3hQ-TvJktS8

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru