Další nález nebezpečné munice! Muž objevil při renovaci rybníka dělostřeleckou minu
Nález munice. Foto zdroj: Policie ČR
Louny

Lounsko - Žatečtí policisté přijali oznámení na linku 158, kdy oznamovatel policistům sdělil nalezení munice v Libořicích. Dotyčný při renovaci rybníku nalezl neznámý předmět. Při bližším pohledu pracovník zjistil, že má co dočinění s municí oválného tvaru.

Po ohledání předmětu pyrotechnikem bylo zjištěno, že se jednalo o dělostřeleckou minu o průměru 82 mm. Pyrotechnici teplické policie nalezenou munici převzali a následně odvezli k likvidaci.

0508munice2

Jak se zachovat, pokud se setkáte s nebezpečným předmětem? "Pro nálezy potencionálně nebezpečných předmětů platí vždy stejná základní pravidla - předmětů se vůbec nedotýkat, ihned přivolat policii a podle možností zajistit, aby se k nim nepřiblížil ani nikdo jiný. Při nedodržení uvedených pravidel by mohlo dojít k ohrožení života či zdraví osob," uvádí mluvčí policistů Kamil Marek.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru