VIDEO: Kompletně zničený byt, desítky evakuovaných obyvatel. V Mostě hořelo v paneláku
Požár bytu v panelovém domě. Foto: e-mostecko.cz a čtenář
Louny

Most - Požár zachvátil v úterý odpoledne byt v panelovém domě v ulici Jana Kubelíka v Mostě. Šlo o bytovou jednotku v sedmém patře v rohu domu. Nikdo nebyl zraněn.

"Evakuováno 29 lidí. Zasahuje 8 jednotek. Byt vyhořelý. Požár byl lokalizován. Pro evakuované byl přistaven městský autobus. Třem lidem město zajišťuje náhradní ubytování," informuje o požáru Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje. 

Byt, v němž oheň vypukl, byl kompletně zničen. Bylo vidět plameny šlehající z obou stran paneláku, nad domem stoupal hustý černý dým. „Rád bych všem složkám integrovaného záchranného systému včetně dobrovolných hasičů a městské policie poděkoval za jejich profesionální přístup,“ uvedl primátor města Mostu Jan Paparega.

Po zásahu hasičů budou vodou poškozeny nejpíše i byty až několik pater pod shořelou bytovou jednotkou. Byt přímo pod požárem prošel nyní, krátce před vánočním období, rekonstrukcí.

Krátce před 20. hodinou informovalo město Most, že požár v panelovém domě je uhašen. "V současné době probíhá návrat obyvatel do bytů, kde je to možné. Ostatní obyvatelé využili nabídku ubytování u svých příbuzných či známých," sdělil magistrát.


VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=snTO0X_JT5k

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru