Mladík se zřejmě nemohl dočkat Ježíška. V prodejně totiž kradl adventní kalendáře
Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny - Lounští policisté obvinili z trestného činu krádeže mladistvého z Příbrami. Ten se počátkem listopadu v odpoledních hodinách vydal do prodejny v Lounech.

V obchodě ho pravděpodobně zaujala vystavená čokoláda, neboť čokoládový adventní kalendář měl z regálu odcizit a utéct neznámo kam.

"Po pár minutách se mladík opět vrátil do prodejny, kde se měl pokusit odcizit stejný výrobek. Při jeho smůle byl zastižen pracovníkem ostrahy. Policisté zjistili, že mladík byl už v minulosti pravomocně odsouzen za obdobnou majetkovou trestnou činnost, a to rozsudkem Okresního soudu v Příbrami," uvedl policejní mluvčí Kamil Marek.

Za zmíněný trestný čin mu nyní hrozí, díky jeho trestní minulosti, v krajním případě pobyt za mřížemi až na rok a půl.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru