Upozornění pro cestující: Jízdní řady některých autobusových spojů na Lounsku se už od zítra mění
Foto zdroj: FCB Doprava Ústeckého kraje
Louny

Lounsko/Ústecký kraj - Letos mění Doprava Ústeckého kraje (DÚK) část jízdních řádů už k prvnímu prosinci 2022. Jde o autobusové spoje v západní části kraje - Mostecko, Chomutovsko a oblast mezi Kadaní a Žatcem. Přebírá je nový dopravce, společnost Umbrella.O změnách infmormuje DÚK na svém facebookovém profilu.

"Jde hlavně o linky řady 700. u některých se upravuje trasování nebo číslo. Pokud s nimi jezdíte, pak prosíme, věnujte trochu víc pozornosti vyhledávání spojů. V internetových vyhledávačích i v aplikaci jsou nové jízdní řády už zohledněné. Omlouváme se za případné nepříjemnosti, snažili jsme se provozní koncept upravit tak, aby byl co nejvstřícnější a využitelný pro co nejvíc lidí," žádá DÚK cestující.

Zbytek autobusových linek a všechny vlakové přejdou na jízdní řád pro rok 2023 v noci z 10. na 11. prosince. Těmto změnám se bude Doprava Ústeckého kraje ještě věnovat.

Detailní jízdní řády autobusů v západní části kraje najdete ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru