CHYSTÁ SE: Na zámek Krásný Dvůr přijede v plamenné bryčce Mikuláš se svou družinou
Mikulášská jízda. Foto zdroj: FCB Státní zámek Krásný Dvůr.
Louny

Zámek Krásný Dvůr - Správa státního zámku v Krásném Dvoře připravila pro všechny hodné, ale i trochu zlobivé děti a milovníky koní neobvyklou Mikulášskou jízdu.

Mikuláš se svou družinou přijede v kočáře přímo na státní zámek Krásný Dvůr a hodným dítkám s sebou přiveze sladkou nadílku. Čertovští koně potáhnou plamennou bryčku s pekelníky, které bude usměrňovat sám svatý Mikuláš. V průvodu budou kráčet čerti a čertíci společně s anděly jedoucími na koních. Nejen rodiče s dětmi se mohou těšit na krásný zážitek.

Vstupenky je možné zakoupit pouze přes online prodej na webových stránkách zámku. Cena vstupenky je 300 Kč. Vstupenka je určena pouze dětem a v její ceně je jeden mikulášský balíček, soutěže a jízda na hřbetech čertovských koní. Mikulášský balíček nelze zakoupit samostatně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru