Na pohřeb obětí tragického požáru v Předlicích se skládají dárci
Požár zahradního domku v Předlicích. Zdroj foto: e-deniky.cz
Louny

Ústí nad Labem – Na důstojný pohřeb obětí tragického požáru v Předlicích, při kterém vyhasly čtyři lidské životy, se skládají dárci z celé České republiky. Cílová částka je 130 tisíc korun.

„Pozůstalí, rodiče uhořelé maminky, jsou starobní důchodci, pečující o vozíčkářku, sestru oběti a nemají dostatek peněz k úhradě důstojného pohřbu své dcery, jejího druha a vnoučat,“ se píše na stránce charitativní crowdfundingové platformě znesnáze21. Více o sbírce zde.

Rodiče a jejich dvě nezletilé dcery uhořeli v sobotu 18. února 2023 nad ránem v domku v zahradní kolonii v ústecké části Předlice. Příčinu požáru šetří policie, která stále pracuje se třemi verzemi, požár z nedbalosti, úmyslné zapálení, technická závada.

{article title="TRAGÉDIE V ÚSTÍ: Rodina z Děčína přijela na návštěvu, rodiče při požáru zemřeli i s dětmi"}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article} 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru