Výsledky dopravně-bezpečnostní akce: Téměř všichni jezdili ukázněně, i tak se ale pár pokut rozdalo
Ilustrační foto
Louny

Lounsko - Nejen na silnicích lounského okresu probíhaly silniční kontroly. Uplynulý víkend se nesl v duchu celorepublikové akce „Prázdniny 2017“. Na našem okrese se na řidiče v rámci této akce zaměřily dvě hlídky. Dopravní policisté zkontrolovali celkem 33 vozidel a zjistili 3 přestupky.

Kontroly se naštěstí obešly bez zjištění přítomnosti alkoholu nebo návykových látek a také bez porušení rychlosti. Téměř všichni řidiči byli vzorní, a tak celková částka za uložené pokuty nepřevýšila 900 korun.

"Policisté z Dopravního inspektorátu Louny a obvodních oddělení však v kontrolách nepolevují ani dnes. Je jim známo, že letní měsíce mohou svádět k porušování zákona více než jindy. Také chtějí svou přítomností nabádat řidiče k ostražitosti. V tak tropických dnech dochází k dopravním nehodám, za které v mnoha případech může i únava. Proto apelují na řidiče, aby dodržovali přestávky a nepřeceňovali své síly," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru