Jak se (ne)uklízí v asijském bistru v Žatci: Podívejte se na foto
Foto: Krajská hygienická stanice Ústí nad Labem
Louny

Žatec - Krajská hygienická stanice prováděla 11. července státní zdravotní dozor v asijském bistru U Zvonu v Žatci. Při kontrole byly zjištěny nedostatky v provádění úklidu, krajská hygienická stanice proto nařídila provedení sanitace.

Dále bylo zjištěno nehygienické provádění klíčení semen a také skladování klíčků bez značení a dokladů původu. Byla proto nařízena likvidace kilového balení klíčků uloženého v chladícím zařízení, tak i semen.

2707bistro2

Foto: Krajská hygienická stanice Ústí nad Labem

Dále bylo vydáno opatření, kterým byl pozastaven výkon činnosti spočívajícího v nakličování semen (výrobě klíčků), a to do doby odstranění závady.

2707bistro

Foto: Krajská hygienická stanice Ústí nad Labem

Provozovatel den na to doložil likvidaci klíčků i nakličovaných semen. Krajská hygienická stanice uložila za zjištěné nedostatky finanční postih a po sanitaci provede kontrolu znovu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru