Policie pátrá po totožnosti dvou mužů, nezná je někdo?
Foto: Policie ČR
Louny

Most - Policie v Mostě pátrá po totožnosti dvou mužů v souvislosti s šetřením případu krádeže mobilního telefonu z osobního automobilu. Ke krádeži mělo dojít na parkovišti u mosteckého supermarketu Lidl v ulici Velebudická.

Poškozená motoristka tam zaparkovala své vozidlo VW Passat a poté odešla nakupovat. Mezi tím neznámý pachatel vnikl do vozu a z něj odcizil mobil. "Případ krádeže nyní šetří policisté z obvodního oddělení Most Zahradní, kteří pátrají po totožnosti dvou mužů z fotografií, kteří na místo přijeli osobním autem tovární značky Škoda Octavia stříbrné barvy zřejmě cizí registrační značky a mohli by k události podat svědectví," sdělila mluvčí policistů na Mostecku Ludmila Světláková.

Jakékoliv informace k osobám či vozidlu mohou občané zavolat na telefon 974 435 500 nebo na linku tísňového volání 158.

1008totoznost2

Foto: Policie ČR

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru