Muž u Žatce postřelil a vážně zranil nelegální zbraní dva sousedy. Na krku má obvinění z pokusu vraždy
Ilustrační foto
Louny

Bezděkov - Krajští kriminalisté pokračují ve vyšetřování závažného násilného trestného činu, ke kterému došlo včera, 14. srpna 2017, v ranních hodinách v obci na Žatecku. Podle informací našeho on-line deníku jde o Bezděkov. Spor mezi sousedy vyústil postřelením dvou lidí. Padlo obvinění z pokusu vraždy.

"Starší muž měl nelegálně drženou zbraní postřelit dvě osoby, muže, které znal. Podle prvotního šetření kriminalistů byl čin vyústěním sosedských sporů. Oba poškození byli s vážnými zraněními převezeni do nemocnice. Podezřelého zadrželi policisté nedlouho po činu," uvedla mluvčí policie Alena Bartošová.

Ještě včera policejní vyšetřovatel obvinil muže ve věku 73 let z pokusu zvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného na dvou osobách a také z trestného činu nedovoleného ozbrojování. Policisté podají podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby a zároveň pokračují v dalších úkonech trestního řízení.

Obviněnému v případě uznání viny hrozí trest odnětí svobody v rozmezí patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest.

Psali jsme

{article 25848}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru