Postoloprty - Solistky reprezentující soubor „Postoloprtské mažoretky" působící pod postoloprtskou ZŠ Draguš opět dokázaly, že patří ke špičkám tohoto odvětví mažoretkového sportu.

Na zemském finále Národního šampionátu mažoretek – mistrovství Čech sola/dua , které se konalo 9. až 10. dubna v Benešově u Prahy, opět sbíraly cenné medaile.

V solových vystpoupeních se Kristýna Graslová (věková kategorie Senior) na stříbrném místě stala I.vicemistrem Čech, v juniorské věkové kategorii si zlato a titul Mistra Čech vybojovala Denisa Czervoniaková.

Kristýna s Denisou byly nejúspěšnější i v soutěžích dvojic, bezkonkurenčně se postavily na nejvyšší stupeň vítězů, kde přebraly zlaté medaile a titul Mistrů Čech 2016.

Další dvojice Postoloprtských mažoretek – Adéla Řehulková s Anetou Houškovou se v kategorii dětí rovněž probojovaly mezi nejlepší trojici – obsadily 3. Místo a staly se II. Vicemisty Čech 2016.

Úspěch Postoloprtských mažoretek podtrhuje i postup ostatních zúčastněných solistek na Mistrovství České republiky, kde se poměří i s nejlepšími mažoretkami vybraných v moravském kole. Zde děvčata čeká nelehký úkol - a sice obhajoba titulu Mistrů ČR z loňského roku.

Více fotografií ze soutěže a souboru Postoloprtské mažoretky naleznete na webových stránkách souboru nebo na facebooku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru