Řidiči pozor! Na silnici a u ní se volně pohybuje stádo koz
Pozor, kozy se mohou pohybovat i po silnici. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Nehasice - Řidiči pozor. Při výjezdu z obce Nehasice ve směru na Blažim vás může na silnici překvapit a nemile zaskočit volně pobíhající stádo koz.

Dle slov několika dotázaných osob zde zhruba dvě desítky koz pobíhají velice často a ohrožují tak nejenom dopravu, ale požírají myslivcům krmení v krmných zařízeních, které zde mají připravené pro zvěř a požírají i zemědělské plodiny zde rostoucí.

Obrátili jsme se na krajskou veterinární správu, inspektorát v Žatci, kde nám bylo přislíbeno, že celou věc budou řešit.

Podle zákona o myslivosti je zakázáno vlastníkům domácích zvířat, včetně zvířat ze zájmových chovů a zvířat z farmových chovů zvěře, nechat je volně pobíhat v honitbě mimo vliv svého majitele nebo vedoucího.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru