Louny pořádají sbírku na sochu T. G. Masaryka, na původní místo se vrátí po více než 70 letech
Zdroj: www.mulouny.cz
Louny

Louny - Město v tomto roce započalo s obnovou sochy T. G. Masaryka, která by měla být umístěna před Základní školou J. A. Komenského. 230 cm vysoká bronzová socha na kamenném podstavci bude zhotovena podle původního návrhu akademického sochaře Otakara Švece, na své původní místo se vrátí po více než 70 letech.

Město Louny za tímto účelem vyhlásilo veřejnou sbírku, která probíhá dvěma způsoby:

  • Shromažďováním příspěvků na předem vyhlášeném zvláštním bankovním účtu zřízeném pro tento účel u banky
  • Pokladničkou

Od počátku sbírky se zatím podařilo vybrat 32 tis. Kč s tím, že 17.254 Kč bylo prostřednictvím pokladničky a zbytek peněz přišel na účet. Další finanční prostředky město očekává na základě příslibů a pokladnička na Městském informačním centru v Lounech se opět plní. Sečtena bude začátkem října s tím, že se opětovně zapečetí.

Jak přispět?

  • pro poskytnutí příspěvku formou bankovního převodu slouží účet: 4651858359/0800
  • pro poskytnutí příspěvku v hotovosti slouží pokladnička na Městském informačním centu v Lounech

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru