Facebookem se šíří video s napadením školáků. Město nebude podobné chování tolerovat
Chlapci šli zřejmě zrovna ze školy, když je napadl mladík (v červené čepici)
Louny

Louny - Vedení města Louny na svém webu informovalo o tom, že zhlédlo videozáznam s násilnou potyčkou mladistvých. Rozhodlo se celou záležitost okamžitě řešit.

Na videu je vidět mladík v červené čepici, který "nahání" pár dalších mladíků ve skupince dětí, jdoucích nejspíše ze školy. Do obou se pouští hlava nehlava. Mlátí do nich a kope dokonce i po tom, co leží na zemi a kryjí se před dopadajícími ranami. Žádné z přihlížejících dětí nemá odvahu zasáhnout.

V řešení této záležitosti město podniknulo hned několik kroků.

  • Městská policie Louny ve spolupráci s Policií ČR zesílila hlídky v okolí lounských škol v ranních a odpoledních hodinách
  • Případ převzala k vyšetřování Policie ČR
  • Případem se zabývá také Odbor sociálních věcí a zdravotnictví Městského úřadu v Lounech

"Žádáme všechny rodiče a žáky, aby v případě podobných událostí neprodleně informovali Městskou policii Louny nebo Policii ČR. Takovéto chování nechceme a nebudeme na území města tolerovat," uvedlo vedení města Louny na svém oficiálním webu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru