Hygienici zavřeli restauraci Minigolf v Lounech. Divíte se?
Foto: KHS Ústí nad Labem
Louny

Louny - K okamžitému uzavření restaurace Minigolf ve Sladovnické ulici v Lounech přistoupili v tomto týdnu zaměstnanci Krajské hygienické stanice Ústeckého kraje. Otevřít provozovnu lze až po uvedení do nezávadného stavu a jen se souhlasem krajské hygienické stanice.

Na základě podnětu spotřebitele provedli zaměstnanci krajské hygienické stanice dne 10. října státní zdravotní dozor v restauraci Minigolf, kterou provozuje Barokní špitál – minigolf. V restauraci jsou nabízena grilovaná masa, uzenina a ryby připravované na roštu, lahůdkářské výrobky vlastní výroby a nápoje.

Při kontrole bylo zjištěno, že za barem na podlaze a spodních regálech pracovních stolů se vyskytoval trus hlodavců. Dále byly zjištěny závažné nedostatky v provozní hygieně, zejména neprovádění účinného úklidu podlah a zařízení, kde byly zjištěny nečistoty, prach, plíseň.

Z důvodu možného ohrožení zdraví spotřebitelů tak byla provozovna až do nápravy stavu okamžitě uzavřena.

Foto

1510minigolf2

1510minigolf3

1510minigolf4

Foto: KHS Ústí nad Labem

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru