V provozovně byla provedena sanitace a generální úklid. Zdroj: khsusti.cz
V provozovně byla provedena sanitace a generální úklid. Zdroj: khsusti.cz
Louny

Žatec - Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla 2. března státní zdravotní dozor v provozovně caffe pizzerie PANAMERA v Žatci. Jedná se o provozovnu stravovacích služeb, kde se vyrábí pizza a také teplé a minutkové pokrmy.

Při kontrole byly zjištěny nedostatky v provádění úklidu, nedodržování doby použitelnosti u potravin a pokrmů v provozovně balených a ve značení rozpracovaných pokrmů. Krajská hygienická stanice proto nařídila provedení sanitace, aby byla zjištěna čistota zařízení a instalací. Dále nařídila likvidaci potravin, které byly uchovávány v chladícím zařízení po stanovené době použitelnosti a rozpracovaného pokrmu bez povinného označení data výroby a spotřeby.

Provozovatel 7. března doložil, že likvidace byla provedena. Krajská hygienická stanice uložila za zjištěné nedostatky provozovateli finanční postih.

2303restaurace2

Následná kontrola potvrdila, že nedostatky byly odstraněny. Zdroj: khsusti.cz

V pondělí 20. března byla provedena opakovaná kontrola a zjištěno, že nedostatky byly v plném rozsahu odstraněny. V provozovně byly uchovávány pouze potraviny bezpečné, rozpracované pokrmy byly řádně značeny. Zázemí provozovny bylo vymalováno, byl proveden generální úklid.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru