Služební pouta. Ilustrační foto
Služební pouta. Ilustrační foto
Louny

Kadaň - Obvinění z krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí předali kriminalisté z Kadaně 22letému muži z Nového Sedla. Minulý týden byl kontrolován při jízdě s osobním vozidlem Audi 100 na silnici poblíž Nechranické přehrady. Za volantem neměl co pohledávat, jelikož mu Městský úřad v Kadani vyslovil zákaz řízení všech motorových vozidel. A to nebylo vše.

Navíc orientační test na přítomnost návykových látek byl pozitivní na metamfetamin/amfetamin. Se stejným výsledkem dopadla i kontrola, kterou policisté u řidiče provedli již o několik dní dříve. Při následném vyšetřování bylo dále zjištěno, že muž v měsíci únoru letošního roku vnikl do objektu bývalé výrobny v obci Poláky. Na místě si vybral různé věci za celkem 22 tisíc korun, které chtěl z místa odvézt. "Po nezbytných úkonech skončil zadržený muž v policejní cele a na státní zastupitelství byl doručen podnět k jeho vzetí do vazby. Na příkaz soudce byl následně eskortou dopraven do vazební věznice v Litoměřicích," uvedla mluvčí chomutovských policistů Marie Pivková.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru