Město Žatec zve na oslavy Nového roku, na Silvestra bude na náměstí Svobody zákaz parkování
Ilustrační foto
Louny

Žatec - Město Žatec zve na Silvestr na náměstí Svobody v Žatci. Konat se bude v neděli 31. prosince od 23 hodin. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma.

Program:
23:00 Hudební produkce a zábava s Karlem Fialou
23:55 Projev starostky města Žatec a senátorky paní Zdeňky Hamousové.
00:00 Ohňostroj

V letošním roce bude podium umístěno u Morového sloupu. Ohňostroj bude odpalován v prostoru placeného parkoviště u výjezdu z ulice Dvořákova (před prodejnou látek). Z tohoto důvodu Vás informujeme o zvýšené hladině zvuku. Zároveň prosíme o uvolnění tohoto prostoru. V době příprav a průběhu akce Vás prosíme o přeparkování Vašich vozidel. Dne 31.12. v době od 16:00 do 02:00 hod. zde bude platit úplný zákaz parkování. V době pořádání akce bude omezen průjezd na náměstí Svobody. Objízdná trasa povede přes ulici Dlouhá.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru