OBRAZEM: Ráno plné havárií! Boural mikrobus, jiné auto začalo hořet
Jedno z havarovaných vozidel začalo hořet. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Lounsko, Žatecko, Podbořansko - Od čtvrtečních ranních hodin jsou v jednom kole hasiči, zdravotníci a dopravní policisté v okrese Louny. Stalo se zde několik vážných nehod.

Jednotka profesionálních hasičů ze stanice Žatec vyjela v 6.43 hodin k dopravní nehodě dvou osobních aut u Bezděkova. Při nehodě byl jeden člověk zraněn. Vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. "Jedno z havarovaných aut začalo hořet. Hasiči požár zlikvidovali v 7:17," sdělil mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Jen o pár minut později jela jednotka HZS ÚK ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Podbořan k dopravní nehodě mikrobusu u Podbořan. V mikrobusu cestovalo pět lidí. Čtyři byli zraněni. Vzala je do péče Zdravotnická záchranná služba. Silnice byla silně namrzlá. Byla povolána Správa a údržba silnic.

Už krátce po šesté ranní vyjela jednotka profesionálních hasičů z Podobřan k dopravní nehodě osobního auta u Podbořan – Za malou osadou. Auto bylo v příkopu převrácené na střechu. Zraněná řidička byla ve voze zaklíněna. Hasiči jej vyprostili a předali Zdravotnické záchranné službě. Byla informována Správa a údržba silnic.

1412zatec2

K havárii pěti vozidel došlo ráno také v klesání do obce Bitozeves. I tady může za hromadný karambol pravděpodobně nesjízdná silnice. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru