V okolí školy se pohybovala žena s nožem v ruce, prý vyhrožovala dětem
Ilustrační foto
Louny

Louny - Ve čtvrtek ve 12 hodin a 41 minut bylo na lince městské policie přijato oznámení o ženě, která se prý s nožem pohybuje v okolí 8.ZŠ v Lounech a vyhrožuje dětem. Hlídka městské policie okamžitě vyjela k uvedené škole, kde od vedení školy a od svědků obdržela i stručný popis ženy.

Hlídka provedla kontrolu okolí jak 8.ZŠ, tak preventivně i okolí MŠ v ulici Přemyslovců a 3.ZŠ, ale ženu nikde nenašla. Získané informace byly okamžitě předány policii ČR, která ve věci provádí další šetření. Dle předběžného sdělení policie ČR, by se nemělo jednat o bezprostřední nebezpečí pro děti ani dospělé osoby.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru