Policie zveřejnila totožnost mrtvého muže, který byl na Boží hod nalezen v řece Labi na střekovských zdymadlech
Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Louny

Ústí nad Labem – Kriminalisté zveřejnili totožnost mrtvého muže, který byl nalezen 25. prosince v řece Labi na střekovských zdymadlech. Mluvčí krajské policie Alena Bartošová uvedla, že se jednalo o třiačtyřicetiletého Jaroslava Č.

„V tuto chvíli můžeme zveřejnit, že jednalo o třiačtyřicetiletého muže z Vaňova,“ řekla mluvčí a dodala: „Totožnost nám potvrdila rodina. Muž byl vyřazen z databáze pohřešovaných osob.“

Jaroslav Č. odešel z domova 5. listopadu letošního roku. Policisté okamžitě po přijetí oznámení o pohřešování třiačtyřicetiletého Ústečana prověřili všechna zdravotnická zařízení, jeho oblíbená místa, kam rád chodil a kde by se případně mohl nacházet. Na rozsáhlé pátrací akci se podílely čtyři desítky policistů z řad Speciální pořádkové jednotky, obvodních oddělení, policejních psovodů, poříčního oddělení a z Prahy vzlétl i policejní vrtulník. Propátrával se náročný terén za pomoci profesionálních hasičů z Lovosic a dobrovolných hasičů z Chotiměře.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru