Postoloprtští hasiči slyšeli pochvalu. Do svých řad by chtěli více mladých
Foto: Michal Hrdlička
Louny

Postoloprty - V sobotu se v Postoloprtech konala výroční valná hromada Sdružení dobrovolných hasičů Postoloprty. Nechyběli na ní zástupci okolních sborů, starosta města Zdeněk Pištora, poslanec  Pavel Růžička, ředitel HZS Ústeckého kraje, územního odboru Žatec, Pavel Antoš a šéf krajských dobrovolných hasičů Jiří Henc.

Z úst všech přítomných hostů zaznělo na adresu postoloprtské hasičů mnoho chvály. Ředitel žateckých profesionálních hasičů Pavel Antoš hasičům poděkoval za jejich zásahovou činnost a sdělil, že zásahová jednotka z Postoloprt tvoří se svými 106 výjezdy za loňský rok zhruba 10% z celkového množství výjezdů jednotek požární ochrany na okrese Louny.

Avšak všichni přítomní si posteskli, že jim chybí děti a mládež. Velitel jednotky Miroslav Hylák přislíbil, že udělá maximum pro to, aby získal do řad sboru dobrovolných hasičů Postoloprty nové děti, ze kterých tak hasiči můžou vychovat novou generaci a své nástupce.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru