Chomutov, Údlice – Stříbrné BMW trojkové řady zmizelo svým majitelům v úterý okolo čtvrté hodiny ranní v Údlicích. Po voze pátrají a slibují odměnu.

„Auto bylo ukradené přímo před barákem a hledáme jakoukoliv stopu,“ uvedli okradení majitelé našemu serveru. Vozidlo bylo odcizeno 20. února kolem 4. hodiny. Jde o BMW e90 320d se stříbrnou metalízou. Automobil má prasklý zadní nárazník. Poznávací značka vozu byla 8U2 2443.

Pokud máte poznatky o pohybu vozu, můžete kontaktovat policii či majitele na čísle 734 427 464. Informace, která povede k nalezení vozidla, bude podle vlastníků odměněna. Nabízejí 20 tisíc korun.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru