Motorkář utrpěl těžké zranění při dopravní nehodě
Ilustrační foto.
Louny

Louny – Motorkář ve vysoké rychlosti narazil do vozidla na silnici před sebou a utrpěl těžké zranění. Byla to jedna ze 32 dopravních nehod, které minulý týden dokumentovali a vyšetřovali policisté na území okresu Louny. Tato nehoda měla nejvážnější následky.

„Policisté vyjížděli ke 32 nehodám. Naštěstí nikdo při nich nezemřel, ale jeden člověk byl těžce zraněn a dalších jedenáct lidí bylo zraněno lehce. Hmotná škoda dosáhla téměř 1,8 milionu korun,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

Nejčastějšími příčinami nehod byl nesprávný způsob jízdy, nepřiměřená rychlost, chybné a rizikové předjíždění. Sedmkrát nehodu zavinily střety se zvěří. Jeden ze zúčastněných řidičů měl v těle alkohol.

Těžké zranění utrpěl motorkář. Právě tuto skupinu motoristů nyní policisté nabádají k co nejvyšší opatrnosti. „Jaro už klepe na dveře, motocyklisty to láká k vyjížďkám. Ale i když svítí slunce, silnice jsou stále prochladlé a po zimě na nch bývá mnoho nečistot, například štěrk. Pokud řídíte motocykl, buďte kvůli štěrku velice opatrní při projíždění zatáčkami a při brzdění. Uzpůsobte také svou rychlost, aby začátek dlouho očekávané sezóny nedopadl tragicky. Buďte prosím ohleduplní i k ostatním účastníkům silničního provozu,“ varuje všechny motorkáře Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru