Dívka z Postoloprt postoupila do semifinále České Miss
HELENA BARTŮŇKOVÁ
Louny

Postoloprty - Osmnáctiletá Helena Bartůňková, půvabná a velice milá a skromná dívka z Postoloprt, která je studentkou ekonomického lycea v Žatci, postoupila do semifinále České Miss 2018.

Česká Miss 2018 byla zahájena v lednu 2018, od konce ledna do března probíhají castingy ve vybraných městech a z castingů se 40 až 50 postupujících dívek v dubnu utká v rámci semifinále v Hotelu Augustine o postup dále. Porota v rámci semifinále vybírá 10 dívek, které postupují do finálového výběru, a neveřejně oznámí i dvě náhradnice. V dubnu se finalistky zúčastní prvního soustředění, kde s nimi pracuje mnoho odborníků, profesionálů i osobností.

Druhé soustředění čeká finalistky v květnu - zahraniční soustředění u moře, a v červnu se zúčastní finálového galavečera, kterým vyvrcholí boj o titul Česká Miss 2018. Vítězky poletí reprezentovat Českou republiku na světové soutěže krásy.

Helenu můžete podpořit svým hlasem na webu zde, kde můžete hlasovat jedenkrát denně.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru