Muž chtěl z obchodu bez placení odnést čokoládu za 600 korun
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Louny

Louny – Čokoládu za téměř 600 korun si chtěl přisvojit bez placení muž v jedné prodejně v Lounech. Možná se chtěl připravit na Velikonoce, ale krádež se mu nepovedla a zadržela ho ochranka.

Muž ve věku 47 let chtěl sebrat několik kusů čokolády značky Kinder. Za pokladnami ho zadržela ostraha prodejny a přivolala policii.

„Policisté pak zjistili, že to nebylo jeho první protiprávní jednání. Za majetkovou trestnou činnost byl již v minulosti odsouzen. Hned v den zadržení policisté muži sdělili podezření z trestného činu krádeže, za což mu soud může uložit trest vězení až na dva roky,“ uvedla Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru