Při ranní nehodě dvou dodávek se zranil jeden člověk, odvezla ho záchranka
Ilustrační foto: Michal Hrdlička
Louny

Stebno - V pátečních ranních hodninách, krátce po půl deváté vyjížděla jednotka hasičů ze stanice Podbořany a dobrovolná jednotka z Lubence k dopravní nehodě dvou dodávek u obce Stebno na Lounsku. Obě vozidla byla mimo komunikaci, jedno leželo na boku v poli a druhé v příkopu. Při nehodě byl jeden člověk zraněn, odvezla ho záchranka.

Jedna z dodávek převážela čtyři sudy s acetonem. Z žádného nic neunikalo, hasiči je z havarovaného auta vyložili. Provedli protipožární opatření, zachytili unikající provozní kapaliny z jednoho z havarovaných aut, potom povolali odtahovou službu. Silnice byla po dobu zásahu uzavřena.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru