V Ústeckém kraji budou prozatím nadále létat záchranářské vrtulníky společnosti DSA
VRTULNÍK SPOLEČNOSTI DSA. FOTO: OLDŘICH HÁJEK
Louny

Ústecký kraj, Praha – V Ústeckém kraji budou prozatím nadále létat záchranářské vrtulníky společnosti DSA. Vyplývá to z tiskového vyjádření mluvčí Ministerstva zdravotnictví České republiky Štěpánky Čechové.

„V minulém týdnu byl podepsán dodatek číslo 3 ke smlouvě, a to na částku 2 000 000 Kč bez DPH, na základě kterého je i na další období zajištěna Letecká záchranná služba v Ústeckém kraji až do doby, než bude uzavřena nová smlouva s vítězem výběrového řízení,“ uvedla pro E – Ústí.cz mluvčí.

V tuto chvíli ministerstvo nedokáže přesně stanovit termín pro uzavření smlouvy s vítězem s ohledem na nutnost dodržení zákonem stanovených lhůt. „Budeme usilovat o co nejrychlejší dokončení výběrového řízení a následné uzavření smlouvy. Dále připomínáme, že v případě jakýchkoli okolností je stále platné memorandum o zajištění Letecké záchranné služby ze strany armády a policie,“ dodala Štěpánka Čechová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru