Zajímáte se o své zdraví? V Lounech na náměstí vám v pondělí vyšetří znaménka
Vyšetření znamének. Foto Oborová zdravotní pojišťovna
Louny

Louny – Po neděli si budou moci zájemci v Lounech nechat bezplatně vyšetřit mateřská znaménka. Zdravotníci budou připraveni na Mírovém náměstí hned v pondělí od 9 do 12 hodin. Jde o charitativní projekt s názvem Každý krok pomáhá. Akci pořádá Oborová zdravotní pojišťovna, přijít však může kdokoli, tzn. klienti všech zdravotních pojišťoven.

Akce pak bude pokračovat i v jiných městech Ústeckého kraje. Souhrnný název má Týden zdraví v Ústeckém kraji. Kontrola mateřských znamenék u všech příchozích zájemců bude v pondělí probíhat také v Mostě (14-17 hodin) a ve středu v Litoměřicích a Lovosicích. V úterý budou zdravotníci nabízet lidem bezplatné vyšetření i v Děčíně, avšak tam půjde o kontrolu zraku.

Akce Každý krok pomáhá probíhá průběžně celý rok. „Specialisté Oborové zdravotní pojišťovny nabízejí lidem bezplatné kozultace o jejich zdraví, vysvětlují jim i různé informace o zdravotních službách, na které mají právo,“ upřesnil Mario Böhme, mluvčí Oborové zdravotní pojišťovny.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru