Turistický víkend s krásným počasím: na pochody vyrazilo 300 lidí
Pochodníci na startu v Postoloprtech. Foto Martin Cíl
Louny

Postoloprty, Zeměchy – Tři stovky lidí se zapojily v sobotu a v neděli do turistických setkání v Postoloprtech a v Zeměchách. Na pochod a cyklojízdu Prtský špacír se vydalo kolem 250 účastníků a Jarní pochod se startem v Zeměchách přilákal čtyři desítky lidí.

Účast v Postoloprtech byla letos rekordní. „Měli jsme rekordní návštěvnost – na 250 účastníků. Děkujeme všem lidem, kteří přišli, i všem spolupořadatelům a partnerům - DDM Postoloprty, farmě Filípkových ve Vrbce, která umožnila prohlídky zvířat dětem na trase pro rodiny s dětmi, Státnímu zámku Stekník, který poskytl účastníkům našeho pochodu možnost bezplatných prohlídek,“ uvedli pořadatelé z Kulturního zařízení města Postoloprt.

Zajímavou postavou byl Martin Cíl, který se jako pořadatel aktivně účastnil obou pochodů. V sobotu v okolí Postoloprt byl členem jedné z kontrol a rozdával razítka účástníkům cyklojízdy, v Zeměchách v neděli pak byl rovnou hlavním pořadatelem celého pochodu. „V Zeměchách přišlo na pochod 40 účastníků, z toho 29 dospělých a 11 dětí. A měli jsme i tam i jednoho sportovního nadšence, který hned ráno v sedm hodin vyjel na trasu 20 km na kole, pak dojel do cíle a vyrazil ještě na pěší trasu 10 kilometrů,“ uvedl jednu ze zajímavostí Martin Cíl.

Podrobněji jsme o obou pochodech psali ZDE.

Podívejte se na fotografie pod článkem.

Fotogalerie

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru