Mňága a Žďorp. Legenda potěší fanoušky v sobotu na Zastávce!
Mňága a Žďorp. Foto Vrchlického divadlo Louny
Louny

Louny – Skupina Mňága a Ždorp, patřící k legendám české rockové hudby 80. a 90. let, vystoupí v sobotu v Kulturním domě Zastávka v Lounech. Bude to vůbec první koncert této kapely ve městě.

Skupina se formovala od roku 1983. Letos slaví 35 let existence. Název Mňága a Žďorp se ustálil v roce 1987. Podle Wikipedie jde o dvě slova ze slezského dialektu. Domovským městem skupiny je Valašské Meziříčí. Do povědomí mnoha tisíců posluchačů a fanoušků postupně vstoupily písničky jako Hodinový hotel, Spaste svoje duše, I cesta může být cíl, Písnička pro tebe a velmi mnoho dalších.

Koncert v Lounech na Zastávce začne v sobotu 28. dubna od 20 hodin. „Není důležité dávat nám like, ale kupte si vstupenku!“ píší pořadatelé na stránce koncertu. A fanoušci mají zájem. „Už se moc těšíme!“ napsala Táňa Vinšová z Prahy, která z Loun pochází. Další návštěvníci projevili zájem o lístky a koncert také například z Teplic. Vstupenky jsou stále k dispozici v pokladně Vrchlického divadla.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru