Pozor v oblasti Husovy ulice v Lounech! Jsou tam práce a dopravní omezení
Uzávěra v Husově ulici u kulturního domu. Foto Oldřich Hájek
Louny

Louny – Husova ulice v Lounech, důležitý dopravní tah městem, je obtížně průjezdná. Probíhají tam práce na inženýrských sítích. Řidiči musí jezdit objížďkami, nebo je průjezd zúžen. Komplikace začaly v dubnu a potrvají až do konce září.

Na různých místech ulice jsou výkopy, opravuje se kanalizace a vodovod. Pracuje se v oblasti u Cukrovarské ulice a železničního přejezdu a také blíž k centru města u kulturního domu.

Upozornění na komplikace vydal Městský úřad Louny i sever dopravniinfo.cz. Řidiči musí místem jezdit s velkou opatrností. Hustota dopravy a riziko možných problémů stouply i na objízdných trasách.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru