Krásní veteráni s motory budou opět k vidění v Cítolibech
Sraz v Cítolibech v loňském roce. Foto Automotoveteráni Cítoliby
Louny

Cítoliby – Pokud máte rádi auta a historii, určitě si přijdete na své v sobotu v Cítolibech u Loun, kde proběhne populární sraz automotoveteránů. Letos jde už o jeho devátý ročník.

Celodenní bohatý program začíná už v 8 hodin. Na dopoledne jsou připraveny registrace všech aut, statické ukázky, také ukázka práce modelářů.

V pravé poledne všichni nablýskaní miláčkové rozburácejí své motory a vydají se na spanilou jízdu směrem k letišti Charvátce. Na letišti bude probíhat další doprovodný program včetně možnosti vyhlídkových letů.

Od 15 hodin po návratu veteránů z vyjížďky pokračuje bohatý program v zahradě Dělnického domu v Cítolibech. Připraveny jsou soutěže pro děti, občerstvení, vyhlášení „nej“ veteránů, hudba a další zábava. Večer pak pokračuje posezení při hudbě až do 23 hodin.

Setkání pořádá Spolek přátel a příznivců automotoveteránů a městys Cítoliby. Přijďte se podívat!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru