Stromy a větve padaly na silnice, zablokovaly také železniční trať
Hasiči likvidují spadlý strom přes cestu. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Lounsko - Přibližně desítku výjezdů mají za sebou profesionální i dobrovolní hasiči na Lounsku a Žatecku v souvislosti s večerní vichřicí, která se prohnala okresem.

Perný večer začal hasičům v půl osmé večer, kdy vyjela jednotka SDH Peruc na odstranění padlého stromu do komunikace u Oldřichova dubu. A následovaly další zásahy: Lounští hasiči odstraňovali popadané stromy ve Školní ulici a ve Břvanech. Cítolibští dobrovolníci likvidovali uloemnou větev. Hasiči z Lenešic dostali nahlášené popadané větve a nalomený strom u Lenešického rybníka. Po osmé večerní vyjela jednotka dobrovolných hasičů z Postoloprt a drážní hasiči na odstranění popadaných stromů z železniční tratě a trakčního vedení do obce Počerady. O hodinu později čerpali lounští profesionálové vodu ze zatopené výtahové šachty na Zeleném náměstí.

Další zásahy přišly až ráno, když lidé zjistili další škody: Jednotka z Podbořan jela do obce Soběchleby na odstranění stromu z vozovky a žatecká jednotka odstraňovala strom spadlý přes silnici v obci Lhota (na snímku výše)

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru