AKTUÁLNĚ: Ve Pšově se převrátil nákladní vůz s uhlím, nehoda částečně blokuje provoz
Nákladní vůz s uhlím skončil na boku. Foto: Michal Hrdlička
Louny

Pšov - Nehoda nákladního automobilu převážejícího uhlí blokuje částečně dopravu na hlavním silničním tahu na Plzeň ve Pšově na Podbořansku. Auto se tam převrátilo. řidič utrpěl zranění. Na místě zasahují složky integrovaného záchranného systému.

Automobil se převrátil okolo půl sedmé ráno. Na místě nyní probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Jeden jízdní pruh je kvůli odstraňování následků nehody uzavřen. Uhlí, které kamion převážel, je rozsypané, z vozu unikaly pohonné hmoty. Ty hasiči z vozu přečerpali, aby minimalizovali škody na životním prostředí. Řidič byl se zraněním přepraven do nemocnice.

Likvidace havárie potrvá pravděpodobně několik hodin. Kromě pracovníků životního prostředí byli na místo zavoláni také zaměstnanci Povodí Ohře, aby zkontrolovali, zda nedošlo k úniku nafty do vodoteče.

2804psov2

Převrácený kamion ve Pšově. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru