Život v ohrožení! Muž se chtěl nechat zabít autem na rušné silnici na Chomutov
Život muži zachránil včasný příjezd postoloprtských strážníků. Ilustrační foto
Louny

Postoloprty – Městští policisté z Postoloprt přijali oznámení, že na silnici č. 7 směrem na Chomutov je uprostřed vozovky nějaký muž. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o člověka, který chce spáchat sebevraždu.

Na výzvu hlídky, aby opustil pozemní komunikaci, reagoval slovy, ať ho nechají strážníci být, neboť se chce zabít.

Jelikož byl bezprostředně ohrožen život tohoto muže od ostatních účastníků silničního provozu, použila hlídka Městské policie Postoloprty donucovacích prostředků, aby muže dostala ze silnice a zachránila mu život.

Následně mu byla nasazena služební pouta, protože jeho odhodlání spáchat sebevraždu pokračovalo. K události byla přivolána Policie ČR a zdravotníci záchranné služby, kterým byla zajištěná osoba předána.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru