Kouzelný strom plný světelných kuliček reaguje na váš hlas. Víte, kde ho mají?
Ilustrační foto. Zdroj: facebook město Chomutov/promo výrobce technologie
Zajímavosti

Chomutov –  Město Chomutov si pro své občany připravilo malé adventní překvapení. Ve vánočně nasvíceném centru města je ozdobený strom, který reaguje na zvuky. Můžete u něj třeba zpívat, nebo si povídat, a on vám k tomu bude blikat. O novince informovala na svém facebooku chomutovská radnice. 

Strom je ozdoben světelnými kuličkami. Když si k němu stoupnete a začnete vydávat zvuky, tak k vám bude promlouvat originální vizuální řečí. Můžete u něj třeba zpívat, hrát na hudební nástroj, tleskat, pískat nebo si jen hlasitě vyprávět. 

Chomutovská radnice vyzvala občany, aby kouzelný strom našli, a natočili u něj krátké video. Ty nejlepší pak na Štědrý den odmění drobným dárkem.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru