V sousedním městě budou mít velkou prodejnu nábytku. Už se začalo se stavbou
Místo stavby a jedna z vizualizací nových prodejen. Foto: Olga Markuzziová a Möbelix
Zajímavosti

Most – V Mostě se staví nová prodejna nábytkářského řetězce Möbelix.

Stavaři začali s výstavbou prodejní haly u nákupního centra mezi bývalým Mountfieldem a HyperAlbertem. Dá se předpokládat, že společnost bude chtít otevřít v posledním kvartálu letošního roku, aby zachytila nákupní boom před vánočními svátky. Most má být letos jednou ze tří nových poboček firmy v Česku.

Möbelix vstoupil na český trh v roce 2008 a původně se profiloval jako diskontní nábytkářský řetězec nabízející především nízké ceny svých produktů.

Postupně ale od této prodejní filozofie ustupoval a v roce 2016 zahájila společnost postupný remodeling stávajících i nových prodejen, kterých je v České republice celkem dvanáct. Sází v nich na designovou prezentaci vystaveného zboží, inspirativně zařízená oddělení a rozšíření sortimentu i služeb.

Společnost Möbelix, která je součástí rakouské skupiny XXXLutz KG, plánuje i nadále rozšiřovat své aktivity na českém trhu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru