OBRAZEM: Roztomilost sama. Pokochejte se prvními letošními mláďaty ze zoo
První letošní mláďata. Zdroj: Zoopark Chomutov, Zoo Ústí nad Labem
Zajímavosti

Ústecký kraj – Jaro je každoročně obdobím, kdy v zoologických zahradách přibývají mláďata. Svůj první roztomilý přírůstek má letos už i chomutovský zoopark nebo Zoo v Ústí nad Labem.

V chomutovském zooparku se dočkali prvních mláďat minulý týden. V úterý se narodili dva beránci ovce cápové. Pokud je chcete vidět, přijďte se podívat na statek domácích zvířat.

1903mladeovce2

Prvním mládětem se pochlubila i ústecké zoo. Na začátku března, přesně na Mezinárodní den žen, se tady narodila malá samička makaka kápového. Od prvních dnů je k vidění v pavilonu opic, v pevném objetí svojí matky, třináctileté samičky Lucky. Ve skupině vládne stejně starý samec jménem Chap a patří do ní ještě další čtyři mláďata různého stáří.

1903mladeopice1

1903mladeopice2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru