VIDEO OD VÁS: Dítě se vřítilo do silnice a pak se plazilo pryč, aby neskončilo pod koly
Mnoho nechybělo, a stala se nehoda. Foto: čtenář
Zajímavosti

Most – Nebezpečnou situaci na mostecké hlavní třídě zachytil v úterý v době trhů v centru města čtenář našeho webu. Podobná situace se přitom může vyskytnout prakticky kdekoliv.

O záběry se s námi podělil a video nyní může sloužit jako upozornění řidičům, aby byli ostražití, ale i rodičům a chodcům, aby věděli, jak se chovat v silničním provozu a jak poučit své ratolesti.

Video zachycuje situaci na třídě Budovatelů při jízdě od Centralu k Prioru. Konají se zrovna úterní trhy, podél silnice jsou zaparkované dodávky. A právě mezi nimi náhle probíhá dítě přímo před jedoucí vozidlo. Uprostřed silnice navíc padá a pak se plazí ke kraji. Druhou variantou je, že si před jedoucí auto záměrně lehá. Ze záběrů to ale spíše vypadá na zakopnutí.

https://www.youtube.com/watch?v=yoyztR3ONJ8

Tvořte i vy s námi aktuální zpravodajství pro ostatní čtenáře. Dostali jste se do neobvyklé situace na silnici? Zachytili jste havárii, dostali jste se do kolony, víte o rozbitém úseku? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 604 315 995, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru