Historická anketa! Lidé si před 22 lety nedokázali představit, co by dělali s mobilem
ANKETU PŘINESL PŘED 22 LETY HERALD. DOBA JE DNES ZCELA NĚKDE JINDE.
Zajímavosti

Ústecký kraj – Nedáme je z ruky, usínáme s nimi, probouzíme se s nimi. Mobilní telefony, dnes už teda spíš výhradně smartphony, se staly nedílnou součástí našich životů. Jak to bylo ale před dvěma desetiletími?

V archivu tehdejšího týdeníku Herald, který vycházel na Mostecku, jsme ze dne 7. března 1997, tedy před dvaadvaceti lety, našli jednu zajímavou anketu. Výstižně vypovídá o tom, jak se doba změnila, alespoň co se týče technologického pokroku. Přestože tehdy už mobilní telefony existovaly, lidé se bez nich dokázali bez problémů obejít a mnozí si ani neuměli představit, že by je kdy vůbec k něčemu potřebovali.

2503anketa1

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru