OBRAZEM: O Velikonocích můžete zazářit! Líbí se vám výrazně žlutá či červená? Tato auta mohou být hned vaše
Suzuki Swift a Hyundai ix20 z nabídky Autosalonu Most.
Zajímavosti

Most - Zářivý, výrazně žlutý Suzuki Swift nebo pěkně lesklá, červená ix20? Proč na velikonoční svátky nevyrazit v novém autě. Přinášíme vám nabídku na dvě zajímavá auta, se kterými můžete jezdit již o Velikonocích. Obě vás překvapí svým temperamentem i jízdními a užitnými vlastnostmi. S oběma můžete ihned odjet z Autosalonu Most, prodejce vozů značky Hyundai a Suzuki.

Pojďme se na obě auta, která nás zaujala v mosteckém autosalonu svým sympatickým vzhledem, podívat blíže.

Suzuki

První nabídkou je sportovní auto, ve velmi atraktivním designu ve výrazně žluté barvě Suzuki SWIFT SPORT 1,4 Boosterjet o objemu válců 1373 s maximálním výkonem 140 (103) k (kW). Tento sporťák to umí rozjet až na rychlost 210 km/h s kombinovanou spotřebou 5,6 l/100 km. Mile vás překvapí kromě parádního stylingu i svojí obratností v zatáčkách, výkonným a pružným motorem či přesným řazením. Ve standardní výbavě má 6 x airbag, el. ovládaná a vyhřívaná zrcátka, ABS+EBD+ESP, palubní počítač, bezklíčkové startování, DSBS,LDW,LDP,VSW,HHC, venkovní teploměr, bezklíčkové otevírání, imobilizér, výškově nastavitelný volant, klimatizace automatickou, výškově nastavitelné sedačky, posilovač řízení, volant obšitý kůží, mlhová světla, zadní stěrač, centrální zamykání s D.O., tónovaná skla, el. okna přední, el. Zadní, deaktivace airbagu spolujezdce, dotyková obrazovka, rádio,NAVI, denní svícení a ovládání na volantu + USB, senzory tlaku v pneumatikách, automatická světla, LED světlomety, denní svícení LED, parkovací kameru, výhřev sedaček, handfree bluetooth, dojezdovou sadu (kompresor, lepidlo), TMPS ventilky tlaku pneumatik 195/45 R17 + disky z lehké slitiny s leštěným povrchem, barva s metalízou. V této výbavě tento pěkný vůz pořídíte za akční cenu Autosalonu Most = 479 900,- Kč včetně DPH.

Hyundai

Druhým zajímavým vozem je zdánlivě menší vůz, avšak s prostorem, s velkými možnosti, vůz značky Hyundai ix20 1.6i CVVT 92kW/124k Trikolor, v krásné červené barvě. Ix20 je velmi příjemný společník na každou cestu, temperamentní, spolehlivý. Bez problémů do něj naložíte vše, na co si vzpomenete, a pohodlně dojedete, kam potřebujete. Je to příjemný společník na každou cestu. Ve standardní výbavě má rozměr pneumatik 195/65 R15, celoplošné kryty kol, sada na opravu pneumatik, nárazníky v barvě vozu, zrcátka v barvě vozu, kliky dveří v barvě vozu, přední mlhovky se světly pro denní svícení. Dále antiblokovací systém ABS + EBD, elektronický stabilizační systém ESP + brzdový asistent BA, elektronický systém řízení prokluzu kol TCS, asistent pro rozjíždění do kopce HAC, airbag řidiče a spolujezdce (vypínatelný), přední boční airbagy, okenní airbagy pro přední a zadní sedadla, imobilizér, aktivní přední opěrky hlavy, úchyty pro dětskou sedačku (Isofix) Vnitřní výbava a komfort Progresivní posilovač řízení, výškově a podélně nastavitelný volant, palubní počítač, monitorování tlaku v pneumatikách, manuální klimatizace vč. chlazení schránky před spolujezdcem, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka, elektricky ovládaná přední okna, tónovaná skla, centrální zamykání, automatické uzamčení vozu při rozjezdu, ISG (Stop & Go systém), výškově nastavitelné sedadlo řidiče, asymetricky dělená + sklopná + posuvná zadní sedadla, nastavitelný sklon opěradel zadních sedadel, regulace osvětlení palubních přístrojů, fixační síť zavazadlového prostoru. Integrované rádio, CD přehrávač, MP3, USB + AUX, 4 hlavní a 2 výškové reproduktory, ovládání audio systému na volantu, kůží potažený volant a hlavice řadicí páky,dálkové ovládání centrálního zamykání, 2 sklopné klíče a alarm, chromové vnitřní kliky dveří a hlavice řadicí páky. Právě teď v této výbavě pořídíte tento vůz za akční cenu Autosalonu Most = 309 990,00 Kč včetně DPH.


  • Více informací se dozvíte na webových stránkách Autosalonu Most: http://www.autosalonmost.cz/ nebo na telefonním čísle pro vozy značky Suzuki +420 775 866 000 nebo +420 777 244 860 a pro prodej vozů značky Hyundai +420 775 42 40 40 nebo +420 775 44 60 70, případně pište na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..
REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru