Co bude v létě v televizi? Těšte se na oblíbené seriály, sitcomy, české klasiky i premiérový seriál!
ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

ČR - Skupina Nova si pro své diváky připravila i na letošní léto atraktivní program. Bavit se mohou například u oblíbené soutěžní show, populárních sitcomů i nejúspěšnějších detektivních seriálů.

Těm, kteří se těší na svoji porci humoru, by vedle ověřených jistot zábavy rozhodně nemělo utéct premiérové uvedení seriálu Milenky, který je přirovnáván ke kultovnímu Sexu ve městě. Filmovým nadšencům budou patřit především víkendové večery. I během letních měsíců pokračuje pravidelný zpravodajský servis. Své si v programové nabídce stanic skupiny Nova najdou i příznivci sportu. Letní programové schéma zahájila televize Nova již 17. června.

Příslibem napětí jsou kriminální seriály Policie Modrava, jež bude vysílána v neděli a pondělí od 20:20, a Kriminálka Anděl, kterou bude možné sledovat ve stejném čase od úterý do čtvrtka. V pondělí na tuto napínavou podívanou navážou dva díly Okresního přeboru, v úterý a ve středu taktéž dvojitý díl Comebacku. Od 1. července uvede hlavní vysílací stanice každý všední den v podvečer soutěžní pořad Co na to Češi, sitkom Krok za krokem a seriál Hospoda.

Čtvrteční večer ve 21:30 ozvláštní seriál Milenky s hvězdným hereckým obsazením! V hlavních rolích se představí Táňa Pauhofová, Zuzana Norisová, Antónia Lišková a Gabriela Marcinková. Seriál přináší zajímavé zpracování výrazných ženských témat jako je nevěra, těhotenství nebo smrt milovaného člověka. Představuje život čtveřice přítelkyň ve věku mezi 30 až 40 lety. Právnička Zuzana, lékařka Kristína, realitní makléřka Sandra a Miša, žena v domácnosti, jsou ženy plné protikladů a každá z nich hledá své vlastní místo na komplikované cestě životem. Tu procházejí společně a jsou si vzájemně velkou oporou. Jednotlivé epizody jsou plné dramatických zvratů, napětí, ale i vtipných situací a laskavého humoru.

Česká klasika nikdy nezklame. V pátek večer se o tom mohou diváci přesvědčit například u filmů Marečku podejte mi pero, Dědictví aneb Kurvahošigutntag, Vrchní prchni, ale i u novějších snímků jako je Dědictví aneb Kurva se neříká, Medvídek, Líbáš jako ďábel, Bobule, Muži v naději, Život je život.

Soboty jsou určeny zahraničním filmům. Premiérově budou uvedeny např. Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Sebevražedný oddíl či Wonder Woman. Těšit se lze dále na sérii Bridget Jones, Avengers, Strážci Galaxie, Ant-Man nebo na film Nevědomí. Nedělní večery budou patřit Policii Modrava a akční zahraniční klasice jako např. série Dannyho parťáci, Křižovatka smrti či filmy Poslední skaut a Česká spojka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru