Chcete pracovat v německém pohraničí? Tady dostanete informace o volných místech
Ilustrační foto Zdroj.CC0
Zajímavosti

Ústecký kraj/Sasko - Láká vás práce v německém pohraničí, ale o žádné vhodné nevíte? Navštivte poradenské dny v saském Annaberku, které se budou konat ve dvou termínech v červenci. Zde vás o volných pracovních místech informují poradci německého úřadu práce.

Poradenské dny v saském Annaberku proběhnou 16. a 23. července od 08:00 do 11:00 a od 13:00 do 17:00 hodin Takzvaní poradci z Úřadu práce Annaberk-Buchholz, kteří hovoří také česky, zde povedou individuální pohovory se zájemci o práci v Německu i bez předem domluvené schůzky. Uchazeči o zaměstnání by měli ovládat německý jazyk alespoň na komunikativní úrovni.

Adresa kontaktního místa

Agentur für Arbeit (Úřad práce), Annaberg-Buchholz

Paulus-Jenisius-Straße 43

1007plakat

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru