Oblíbené Pohádkové safari v zooparku bude opět v polovině srpna. Tentokrát ale jen jeden víkend
Zdroj: zoopark
Zajímavosti

Chomutov – V chomutovském zooparku zahájili předprodej vstupenek na oblíbené Pohádkové safari. Bude opět v polovině srpna, tentokrát ale jen jeden víkend.

Jízdy na Pohádkové safari jsou naplánované na 16. a 17. srpna. První bude již v 16.00 hodin (loni se začínalo v 18.00 hodin). Jezdit bude Safari expres i zoovláček Amálka, soupravy se budou střídat každou půl hodinu.

Vstupenky si můžete již zakoupit na pokladnách zooparku, popřípadě si je zarezervovat na telefoních číslech 703 149 043 nebo 703 149 045. Rezervace je však možná maximálně na 14 dní. Cena vstupenky je stejná jako loni – 200 korun dospělý, 150 korun dítě (děti do 3 let zdarma).

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru