To jsou ony! Na Kamencovém jezeře už stojí nové vodní skluzavky, potěší děti i dospělé
Nové skluzavky na Kamencovém jezeře. Foto zdroj: FB město Chomutov
Zajímavosti

Chomutov – V nadcházejících dnech se mají do Česka vrátit tropy a počasí tak bude opět lákat ke koupání. Na návštěvníky Kamencového jezera čeká příjemná novinka v podobě dvou nových skluzavek. Děti i dospělí je najdou přímo na hlavním mole.

Původně tady při projektování nového mola bylo plánováno skákací prkno. Z těchto plánů ale nakonec sešlo, protože hladina jezera není stálá a na skákání by mohlo být málo vody.

Hlavní skluzavka vede z objektu pro plavčíky přímo do jezera a cirkuluje v ní voda, aby to lépe jezdilo. Pro děti pak nechalo město postavit na molu ještě jednu menší “obyčejnou” klouzačku, která končí v jednom z bazénů.

1907skluzavka1

18907skluzavka2

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru